Vår vision

Vårt mål på Öhrns Bygg & Fastigheter är en 100% kundnöjdhet. Därför jobbar vi alltid med största noggrannhet och högsta kvalitet.

Vi vet att det kan vara påfrestande att renovera där man bor, men vi vill att när ni väljer oss så ska det inte bara kännas bra, det ska även vara kul.
Under renoveringen så behöver du som kund endast att ha Öhrns bygg som kontaktperson, vi har kompetent folk inom alla yrkesgrupper med lång erfarenhet, så som snickare, elektriker, målare, VVS, plattsättning, med mer.

Under projektetes gång har vi alltid en nära dialog med dig som kund, så att man kan känna sig trygg och delaktig. Vi ser gärna att man kommer med input och idéer vart eftersom allting växer fram så att ni får det precis så som ni vill. Som totalentreprenör tar vi hand om er som kund från projekteringen till slutbesiktning.

Vi värnar även om miljön. Vi tar hand om en hel del transporter och byggavfall. Då försöker vi alltid att välja CO2-neutrala frakter och allt byggavfall låter vi företaget Sortera att ta hand om, där avfallet sorteras och återvinns på ett korrekt sätt.

Öhrns bygg & fastigheter – ett bra val

Öhrns bygg & fastigheter
Finns här för att hjälpa dig!